LEÍRÁS

Ezen az oldalon olyan színházi előadásokról, hangversenyekről, koncertekről, operákról, stb. írom le a véleményemet, amiket szerencsém volt látni/hallani.

A főoldalon sorolom fel azokat az előadásokat, melyeken 2011. május óta jártam. (Azért ettől az időponttól, mert olyan sok helyen jártam, hogy kár lenne, ha feledésbe merülne az én részemről.) Más betűszínnel van jelölve, amiről már olvashatnak a blogban. Ha valami nincs kiemelve, de olvasnának róla, csak írjanak! Van néhány előadás, amit ugyan már rég láttam, ezért részletes beszámolót már nem tudnék írni, de lehet, hogy pár szót írok róla, hogy milyen benyomások maradtak meg bennem.

Nem titok, a blogot azért kezdtem el írni, hogy valamiféle ajánlóval szolgáljak, másoknak is kedvet csináljak a színházba járáshoz. Nagyon jó dolog! (Illetve láttam néhány borzasztó előadást, és máshol nincs lehetőségem ezt kifejezni.)

(Az osztályzatok 10-es skálán értendők.)

2013. október 31., csütörtök

My fair lady musical (2013.10.30)

Ezt a darabot másodszor láttam a Magyar Színházban. Tetszett is nagyon, meg hát szegény húgom annyira szerette volna megnézni... :-)
Ajánlom mindenkinek, tényleg jó. Zeneileg is igényes, és nevetni is lehet rajta, sokat. Korábban már írtam róla egy rövid kis bejegyzést, amit itt lehet elolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése